Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inbjudan till Sommardans

juni 14, 2023 @ 6:00 e m - 8:00 e m

300

Hej fina, vackra kvinna!

Det här är en inbjudan till dig att dansa med oss en sommarkväll, då Sommarsolståndet – årets längsta dag och allra kortaste natt – är nära. En sommarkväll då solen står still medan naturen står i full blom och då jorden vibrerar av bördig lycka medan himlen fylls av den mest helande och renande luft. Vi bjuder in dig att dansa med oss, så som kvinnor gjort under alla tider, för att fyllas med fägring och ljus, glädje och lust.

Det finns en magisk plats som väntar på oss, hjorthägnet i Västerkulla i Svedala. En plats med mjuk, skön mossa mellan ekar som stått i hundratals år omgärdade av hjortar, fåglar och ekorrar. Just där vill Cecilia leda oss genom en somrig barfotadans till svensk musik; musik som ger balsam åt våra själar och till vilken vi rör våra kroppar så långsamt och lätt vi vill, blundande, vaggande, nära varandra och i oss själva. Mjukare och friare lägger vi oss ner i en cirkel och med hjälp av Ulrikas guidning blir vi ett i kropp och sinne och med jord och himmel. I den helande cirkel vi tillsammans byggt upp kommer vi sedan göra en ceremoni, i vilken vi tyst för oss själva begrundar den tid som varit och sätter en egen intention för den närmsta framtiden. Sedan höjer vi våra glas och skålar för oss själva och varandra i flädersaft.

Vi bjuder in dig – vill du dansa med oss? Boka då din plats via länken nedan, så återkommer vi när det närmar sig med exakt plats och vad du behöver ha med dig.

Datum & Tid: Onsdagen den 14 juni kl 18-20

Vid regn ställs kvällen in.

Varmt välkommen! Kramar från Cecilia & Ulrika

Detaljer

Datum:
juni 14, 2023
Tid:
6:00 e m - 8:00 e m
Kostnad:
300
Webbplats:
https://www.bokadirekt.se/places/the-light-of-my-soul-18499

Arrangör

Ulrika Knutsdotter